Verzenden en retouren.

Verzenden

Wij streven ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 5 werkdagen te verzenden. Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres.

 

Hoe worden de pakketten verstuurd
Wij versturen al onze pakketten met PostNL. Bij kleine bestellingen worden deze verstuurd als een brievenbuspakket. Voor deze pakketten hoef je niet thuis te zijn omdat ze door de brievenbus passen. Grotere bestellingen worden verstuurd in grotere pakketten. Hiervoor zijn track-and-trace opties beschikbaar.

 

Kan ik een pakket versturen naar een PostNL afhaalpunt
Helaas is deze mogelijk er niet bij brievenbuspakketten. Ook omdat deze dus afgeleverd kunnen worden zonder dat je thuis hoeft te zijn.

Standaard rekenen wij €6,00 verzendkosten.

 

Retouren

Wil je je bestelling of een deel daarvan terugsturen? Geen probleem! Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

Wil je een product terugsturen, mail dan naar pascal@deheerenkamer.com en vermeld je bestelnummer samen met de producten die je graag wil terugsturen.

De artikelen dienen in de originele verpakking en ongeopend retour gestuurd te worden. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. De Heerenkamer is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen of pakketten worden in mindering gebracht van het retourbedrag. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of er iets ontbreekt, zorgen wij dat je alsnog de juiste producten ontvangt. De gemaakte verzendkosten worden in dit geval vergoed.

Retouradres:
De Heerenkamer
Alberdingk Thijmstraat 31
5921 BA Venlo