Nieuw Henson shaving.

11 december, 2021

Het nieuwe scheren !

Geniet van een onvergetelijke scheerbeurt en pure kwaliteit met de high-end precisie razor . De AL13 Medium razors hebben een wat agressievere opening dan de AL13 Mild razors en zijn dus perfect voor de wat stuggere baardharen. Dit scheermes vereist hierdoor wel wat meer voorzichtigheid bij het scheren van de kwetsbare delen van je lichaam.

De AL13 is gemaakt van aerospace grade aluminium en met uiterste precisie ontworpen om het mes in de meest optimale scheerhoek te presenteren zonder het mes teveel bloot te stellen. Het mes zal hierdoor perfect over de huid glijden waardoor scheerirritaties volledig worden vermeden.

Om deze precisie en uitzonderlijke kwaliteit te garanderen worden de Henson safety razors vervaardigd in Henson’s ruimtevaartfaciliteit in Canada. Een faciliteit waar ook componenten voor de Mars Rover en International Space Station worden geproduceerd. Henson is zo zeker van zijn kwaliteit dat je een levenslange garantie krijgt op je safety razor.

Bladpositie

Veiligheidsscheermessen laten vaak te veel mes bloot. Meer blootstelling betekent meer flex en het is die flex die aan je haar trekt en tot irritatie leidt.
Onze mesblootstelling en meshoek zijn nauwkeurig bewerkt tot toleranties van slechts 0,0002″.
Dit is wat u een absoluut gladde en aangename scheerbeurt geeft.