Update Corona lock down en hoe nu verder.

Beste vrienden van Barbershop de Heerenkamer, famillie, vrienden en kennissen,

We zijn 2 weken verder, nadat ik een beslissing heb moeten nemen voor onze gezondheid en mijn dierbaren die ik lief heb om mijn Barbershop te sluiten voor de algemene lock down in de kappersbranche ivm corona.

Ik heb veel telefoontjes gepleegd e-mails en appjes gestuurd met de mededeling dat de afspraak niet door kan gaan.
Maar hoe gaan we nu verder;
• iedereen die een afspraak had, staat op een lijst
• zodra de RIVM richtlijnen het weer toelaten om open te gaan zullen we eerst iedereen op deze lijst bellen om een nieuwe afspraak te plannen.
• daarna gaat ons online afsprakensysteem pas weer open.
• ik ga ook tijdelijk mijn openingstijden verruimen als ik weer open mag gaan.

Op de vele verzoeken naar mij toe om aan huis te komen knippen, kan ik helaas niet op ingaan. Daar staat een boete van € 4.000,00 op voor de kapper en € 400,00 voor je zelf.
Om samen de strijd aan te gaan tegen het corona virus moeten we dit dan ook niet doen. Respecteer dit, net als jullie de zorg respecteren en ervoor klappen en de horeca steunen en denk aan iedereen rond om je heen, we doen het ook voor hun gezondheid.

We zitten allemaal met de zelfde bad hair day’s.
Daarbij "klant is Koning" gaat helaas even niet op, maar in dit geval wel ons leven/gezondheid maar ook voor mijn gezin, famillie, vrienden en kennissen wel en hoop ik dat van jou ook zodat die extra 2 cm er snel weer af geknipt kan worden .

1 tot 1,5 cm per maand lieve mensen, hou vol!
De nasleep voor de kapper gaat nog vele maanden langer duren, als ze het financieel overleven net zoals veel kleine lokale ondernemers.
Dit zelfde voor de leveranciers welke hun omzet naar de kapper in 1 keer zien weg vallen, de impact is groter als men denkt en duurt langer dan men gaat verwachten.

Moraal van dit lange verhaal, denk na over de gevolgen voor jullie barbier en niet aan die 2 extra centimeters.
Uiteraard jeuken mijn handen, en kan ik niet wachten op de dag dat ik weer mag knippen in de barbershop. Ik mis mijn vrienden in de barbershop, de gesprekken, de ( mannen )humor, de koffie en de whiskey.

#samensterk #wachtopmij #doegeengekkedingenmeteenschaar #langhaariscool #tocheenbaard

Blijf gezond en hopelijk tot snel, Pascal.

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920