Coronavirus update

Beste klanten,


Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Het is niet anders. Wij zijn tijdelijk gesloten!

Nog steeds zou dit niet hoeven en kunnen wij volgens de overheid “ons werk” blijven doen ondanks dat wij geen 1,5 meter afstand kunnen houden, maar willen we dat ook ?

Natuurlijk hebben we ons best gedaan want wij zijn erg service gericht maar de manier waar op wij nu bezig zijn, ondanks ons standaard hygiëne protocol, plus alle RIVM-maatregelen en meer (zoals de deur op slot, mensen gedoseerd binnen laten, alles poetsen na iedere klant, zoveel mogelijk afstand bewaren, handschoenen, desinfecteren met ultra violetkast, ultrasoon bak en vloeibare Disicide van kammen, scharen en scheermessen) geeft het ons een onbehaaglijk gevoel.

Zo kunnen wij ons werk niet doen zoals men van ons gewend is. Wij moeten dus een drastische maatregel nemen.

Ik vind persoonlijk dat esthetische belangen ondergeschikt zijn aan eventuele medische gevolgen. Ik veroordeel hier geen mensen mee die er een andere kijk op hebben of die wel gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn, maar Ik voel mij verantwoordelijk voor de mensen om mij heen, mijn familie, vrienden en bezoekers van Barbershop de Heerenkamer.

We zijn dus voorlopig een aantal weken GESLOTEN tot nader bericht, volg ons via FB , Instagram en onze website .

We gaan er vanuit dat alle maatregelen gaan helpen en zien elkaar binnenkort in goede gezondheid weer terug.
We hopen dat het lukt maar gaan er alles aan doen al onze klanten die reeds reserveringen hebben staan, persoonlijk te spreken en om te boeken naar een latere datum.
Stay safe,

Pascal – Barberschop de Heerenkamer.

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920