Verschillende soorten en maten

Scheermessen, we hebben ze in verschillende soorten, maten en kleuren: open, gesloten, klein, groot, zwart, zilver, bruin… Het bestaat allemaal, maar hoe weet je nu welk mes het beste bij jouw baard past? Want ook baarden zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren: dikke of dunne haren; stoppeltjes of een lange baard; zwart, bruin, rood of blond.

De Scheerkamer verkoopt voor iedere baardsoort wel een mes. Voor de zware baardgroei kies je voor een open scheermes, voor de minder zware baardgroei kies je een gesloten scheermes. Heb je grote handen? Dan ga je voor een mes met groter handvat. Heb je kleine handen? Kies dan een kleiner handvat. De kleur van het mes is natuurlijk voor iedereen anders, kiezen maar!

Ook de oude ‘klapmessen’ zitten nog steeds in de collectie. Af en toe bijslijpen met een strijkmes en je hebt een vlijmscherpe scheerervaring. Waar kies jij voor? Vind je het lastig om te bepalen welk mes je nodig hebt? Kom dan eens bij ons langs, De Heerenkamer staat voor je klaar met een deskundig en passend advies.

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920