Scheren: een lust of een last?

Scheerders zijn in te delen in drie categorieën: de genieter, de snelle en de luie. Wat voor type ben jij precies?

 De genieter neemt heerlijk de tijd om zich te scheren. Hij staat ’s avonds voor het slapengaan of direct na het opstaan fris en fruitig met dehanddoek rond het middel en een muziekje op de achtergrond, te genieten van zijn eigen scheerritueel. Hij gebruikt mooie verzorgende producten voor, tijdens en na het scheren. Je herkent hem door een altijd verzorgd gezicht, hij heeft nooit huiduitslag en in zijn badkamer pronkt eersteklas scheergerei. Een man die rust en klasse uitstraalt en een passie heeft voor kwaliteit.

Snelle Jelle scheert vluchtig met het eerste beste mesje dat hij kan vinden. Goedkoop en snel scheren is zijn visie. Het is wel eens voorgekomen dat hij het mesje van zijn vriendin confisqueerde in de haast. Scheerongelukjes komen nog wel eens voor omdat hij bezig is met tien dingen tegelijkertijd. Dat kan ook niet anders, als je in een half uur moet douchen, scheren, ontbijten en de ruiten van de auto moet krabben. Ook tref je de snelle scheerder nog wel eens met een elektrisch scheerapparaat aan in de auto. Deze is te herkennen door de rondslingerende haartjes in de auto. We vinden het heel herkenbaar dat opstaan moeilijk is. Maar je kunt het scheren ook gebruiken om in een warme badkamer rustig wakker te worden, volledig ontspannen, voordat je de hectische wereld weer tegemoet rent. Even dat momentje voor jezelf.

De nonchalante scheerder scheert zich alleen voor zijn eerste date, sollicitatiegesprek en een belangrijke begrafenis. Van stoppels is vaak geen sprake meer. Ook als de (lange) baard geen trend is draagt hij er een. Zijn vrouw of vriendin klaagt vaak omdat ze de haren voelt prikken tijdens het zoenen. We snappen dat je ieder moment van de dag vol hebt gepropt met werk of schaamteloos genieten, maar wist je dat scheren ook leuk en ontspannend kan zijn? Gun jezelf een degelijk scheerset en begin, al is het om de dag, met jezelf eens goed te verzorgen en verwennen. Niet alleen lekker voor jezelf, maar ook voor de hordes dames die in de rij zullen staan. 

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920