Kapper Venray

Bij De Heerenkamer zijn we gespecialiseerd in het knippen van mannen en daarnaast in de verzorging van herenkapsels. Als man zijnde merkt u vast wel dat de klassieke barbershops schaars worden, vooral een goede kapper nabij Venray is moeilijk om te vinden. Vandaar dat u bij ons nog steeds kunt genieten van een echte mannelijke sfeer en de ambiance die daarbij hoort. Zo kunt u plaatsnemen in stoelen waar u echt comfortabel in zit. Onze ervaren kappers staan klaar om uw kapsel onder handen te nemen. Hierbij maken zij gebruik van de nieuwste kniptechnieken. Tevens zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen zij u voorzien van vakkundig advies. Het is vanzelfsprekend dat u, als klant, het laatste woord heeft bij het knippen van het model.

De beste verzorgingsproductenKapper Venray

Zoals gezegd zijn wij bij De Heerenkamer een echte mannen barbershop. Vandaar dat er enkel gebruik wordt gemaakt van de beste producten als het gaat om verzorging.

De Heerenkamer heeft een aantal speciaal geselecteerde merken in de collectie. Dus vraag hier dan ook gerust naar tijdens uw knipbeurt. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de man. Alle producten bevatten uitsluitend natuurlijke producten en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Deze kunt u overigens ook eenvoudig online aanschaffen.

Contact

Kortom, er zijn vele mogelijkheden bij deze kapper nabij Venray. Naast geknipt worden kunt u hier ook een aantal verzorgingsproducten kopen zoals Italiaanse parfums en scheerartikelen. Dus maak vandaag nog een afspraak door ons te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920