Kapper Roermond

Mannen, van harte welkom bij De Heerenkamer, dé kapper in Roermond en omstreken. Onze diensten hier zijn volledig afgestemd op mannen. Dit van de knipbeurten tot aan de haarverzorging. Hier kunt u nog echt genieten van een “old school” barbershop. Men proeft hier dan ook de ambiance van een barbershop. Dit terwijl het wel voldoet aan de nieuwste eisen omtrent een goede kapsalon. Wanneer u bij ons binnenloopt, voelt u zich gegarandeerd direct thuis. Terwijl u plaats neemt in één van onze zeer comfortabele stoelen, nemen wij graag uw wensen door. Hetgeen wat u ook nog altijd van ons kunt verwachten is een deskundig advies en een persoonlijke service. Doordat wij de laatste haarmode trends volgen, kunnen wij dat kapsel voorstellen wat perfect bij u past. Ervaar zelf hoe het is om bij een echte barbershop geknipt te worden. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken.

Goede serviceKapper Roermond

Bij de kapper nabij Roermond staan onze kappers altijd voor u klaar. Niet alleen de eigenaar is hier ten alle tijden enthousiast, hetzelfde geldt voor het personeel. Allen beschikken zij over ruime ervaring. Hier weet men hoe de nieuwste technieken toegepast moeten worden. Daarnaast geven wij onze creatieve mening. Wilt u echter alleen bijgeknipt worden? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. In combinatie met een goede, persoonlijke service voelt u zich hier altijd op uw gemak. Laten we eerlijk zijn, een man gaat meestal niet voor zijn lol naar de gemengde kapsalon. Alles is daar gericht op de vrouw. Hier dus niet, zoals gezegd is alles namelijk afgestemd op de man.

Maak online een afspraak

U kunt eenvoudig online een afspraak maken door de gewenste datum op te geven. Ook kunt u aangeven welk dagdeel u het beste schikt. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw afspraak.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920