Kapper Horst

Bent u op zoek naar een goede kapper in Horst waar heren nog geknipt worden volgens ouderwetse standaarden? Bij De Heerenkamer in Venlo voelen mannen zich dan ook thuis. Dit komt mede door de geweldige ambiance, persoonlijke aandacht en service. Met American Crew hebben wij het totale verzorgingsprogramma van de hedendaagse man in huis. De Heerenkamer is "de Barbershop voor echte mannen". Wij staan graag voor u klaar en tot ziens in de Heerenkamer.

Enkel voor mannenKapper Horst

Ongeacht jong of oud, wanneer u als echte man een goede kapper in Horst of omstreken zoekt, dan moet zeker bij deze herenkapper zijn. Heren van alle leeftijden zijn welkom en komen hier binnen in een ontspannen sfeer. Vooraf wordt alles duidelijk besproken. Dit allemaal om aan uw verwachtingen te voldoen en ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel de deur uitloopt. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en kniptechnieken, delen wij ook graag onze mening. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij voor iedereen wel een passend kapsel te realiseren! De Heerenkamer is "de Barbershop voor echte mannen" en heeft dan ook niet voor niks in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd in Venlo, Blerick, Venray en omstreken.

Maak online een afspraak

U kunt eenvoudig online een afspraak maken door de gewenste datum op te geven. Ook kunt u aangeven welk dagdeel u het beste schikt. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw afspraak. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920