Herenkapper Venray

Van harte welkom bij dé herenkapper nabij Venray, genaamd De Heerenkamer. Hier kunt u genieten van de authentieke sfeer en ambiance van een echte barbershop. Onze kapsalon is stijlvol en klassiek ingericht, maar toch ook nog modern. De zwarte stoelen waar u direct in kunt plaatsnemen zitten erg comfortabel. Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Of voor een advies op maat staan wij ook voor u klaar.

Alle mannen zijn welkom

Jong of oud, wanneer u als man een goede kapper zoekt, dan moet u zeker bij deze herenkapper nabij Venray zijn. Heren van alle leeftijden zijn welkom, ook de allerkleinsten!

Van te voren bespreken we graag uw wensen en voegen daar onze eigen mening, indien nodig, aan toen. Dit allemaal om aan uw verwachtingen te voldoen en ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel de deur uitloopt. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en kniptechnieken, delen wij ook graag onze ideeën. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij voor iedereen wel een passend kapsel te realiseren! De Heerenkamer is "de Barbershop voor echte mannen" en heeft dan ook niet voor niks in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd in Venlo, Blerick, Venray en omstreken.

ContactHerenkapper Venray

Kortom, er zijn vele mogelijkheden bij deze herenkapper nabij Venray. Naast geknipt worden kunt u hier ook een aantal verzorgingsproducten kopen zoals Italiaanse parfums en scheerartikelen. Dus maak vandaag nog een afspraak door ons te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920