Barbershop Venlo

Wanneer u op zoek bent naar een goede barbershop in Venlo, dan bent u bij De Heerenkamer aan het juiste adres. U kunt ons dan ook vinden aan de Alberdingk Thijmstraat. Alle mannen, jong en oud, zijn hier welkom. Dankzij de gedegen reputatie en het leveren van een goede persoonlijke service, hebben we een grote en vooral tevreden klantenkring.

Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen indien gewenst ook ideeën aandragen. Uiteraard bent u altijd degene die zegt hoe er geknipt dient te worden.

Kom gerust langs

Wij zijn op de hoogte zijn van de laatste trends en kniptechnieken waar u als bezoeker alleen maar voordeel van heeft. Vandaar dat wij u ook de garantie kunnen geven dat u met een tevreden gevoel de deur uitloopt. Dus bent u op zoek naar een goede barbershop in Venlo-Blerick? Kom in dat geval gerust langs bij Barbershop De Heerenkamer. U zult die klassieke sfeer van een typische barbershop bij ons ervaren! Uiteraard zijn heren van alle leeftijden welkom in onze salon.

Producten

Natuurlijk wilt u de beste producten als het gaat om verzorging. De Heerenkamer heeft een aantal speciaal geselecteerde merken in de collectie. Voor Italiaanse parfums verkopen wij de merken Acqua di Genova & Bois 1920. Voor exclusieve scheerartikelen verkopen wij de merken Mühle en ons eigen merk De Heerenkamer.

ContactBarbershop Venlo

U kunt eenvoudig online een afspraak maken door de gewenste datum op te geven. Ook kunt u aangeven welk dagdeel u het beste schikt. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw afspraak. Graag tot ziens bij dé barbershop in Venlo, genaamd De Heerenkamer.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920