Barbershop Roermond

Een klassieke barbershop is vandaag de dag nog maar moeilijk te vinden, laat staan een barbershop nabij Roermond. Gelukkig kunnen mannen nog wel terecht bij De Heerenkamer. Deze kapsalon heeft door de jaren heen nog steeds zijn sfeer en ambiance gehouden. Mannen voelen zich hier dan ook echt welkom en op hun gemak. Vooral omdat hier dus alleen mannen zijn! Het gaan naar een gemengde kapsalon is dan ook iets wat niet altijd even plezierig is.

 

Dus bij deze nodigen wij u uit om eens langs te komen. In onze barbershop staan wij dan ook graag voor u klaar, heren van alle leeftijden zijn hier welkom. Onze enthousiaste kappers hebben allen veel ervaring en hebben alles in huis om uw wensen betreffende uw kapsel te vervullen. Tevens denkt hij graag met u mee en deelt hij, indien gewenst, zijn eigen creatieve ideeën. Omdat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste trends weet hij exact welke technieken hij moet toepassen voor een mooi eindresultaat.

Haarproducten voor mannenBarbershop Roermond

De Heerenkamer is "de Barbershop voor echte mannen" en hier kunt u naast een goede knipbeurt ook verzorgingsproducten kopen. Zo kunt u hier terecht voor exclusieve scheerproducten en Italiaanse parfums. Daarnaast werken onze kappers ook met natuurlijke haarproducten die speciaal voor mannen zijn ontwikkelt. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook de prettige service in onze barbershop nabij Roermond ervaren? In dat geval kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Wanneer u inlogt krijgt u een overzicht te zien en kunt u zelf dus een afspraak maken. Of kom zo langs, u bent van harte welkom.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920